Hoppa över navigeringen, gå direkt till innehåll.

Tjänsteresor i Region Stockholm

Vad är tjänsteresor?

För dig som är anställd inom Region Stockholm finns tjänsteresor med taxi. Du reser med upphandlad taxileverantör till ett bättre pris än om du skulle resa med privat taxi. För att kunna genomföra en tjänsteresa behöver du tjänsteresekort eller en tjänsteresebiljett. Tjänsteresekort används av dig som reser ofta och biljetterna används oftast inom en avdelning där flera olika personer reser.

Ett nytt taxiavtal börjar gälla den 1 april

En förändring för dig är att du då kan beställa tjänsteresor hos ytterligare en leverantör. Dessa tre leverantörer kan du ringa för att beställa tjänsteresor.

Sverigetaxi          020-33 66 99
Taxi Kurir             08-744 94 95
Taxi Stockholm     08-612 00 00

Ansök om tjänsteresekort eller tjänsteresebiljett

Beställ tjänsteresekort eller tjänsteresebiljetter genom att fylla i blanketten som finns att ladda ner på sidan. Skriv ut blanketten, fyll i den och skicka in den till Färdtjänsten, Box 30103, 104 25 Stockholm.

Du kan också fylla i elektroniskt. Men den måste skrivas under. Skanna in den ifyllda och underskrivna blanketten och skicka den till tjansteresor@sl.se.

Har du frågor om tjänsteresor?

Ring kundservice på telefonnummer 08-720 80 80 helgfri vardag 7—20 eller skicka e-post till tjansteresor@sl.se.

Det finns även en folder om tjänsteresor att ladda ner som pdf. Du får foldern samtidigt som ditt tjänsteresekort eller biljetter. Vill du beställa en folder? Skicka e-post till tjansteresor@sl.se.

Det finns inga artiklar att visa.